Senior monteur traprenovatie

Goede verdiensten. Een eigen werkbus waarmee je vanuit huis naar klanten rijdt. Mensen blij maken met de mooiste trappen. Leuke collega’s. En een werkgever die alles goed voor je regelt, van vast werk tot pensioen. Als monteur traprenovatie bij Steyl Montage kun je jezelf volop ontwikkelen!

Wat neem jij mee?

Mbo-diploma

Je hebt je mbo-diploma in de pocket. Bijv. houtbewerking of interieurbouw.

Rijbewijs B

Om in jouw eigen mobiele werkplaats van klant naar klant te rijden.

5 jaar of meer ervaring

Als interieurbouwer, trappensteller, keukenmonteur of timmerman.

Locatie

Daar woon jij. Het liefst binnen de driehoek Alkmaar - Haarlem - Leiden.

De voordelen

Goede verdiensten

Je salaris begint bij € 2.500 bruto per maand, aangevuld met 8% vakantiegeld.

Van tijdelijk naar vast werk

Je krijgt een contract voor 6 maanden, een verlenging voor 1 jaar en daarna een vast contract.

Betaald overwerken

Meer dan 2 uur overwerk per dag? Dan betalen we je 125%. En reistijd = werktijd.

Tijd voor je hobby’s

37 vrije dagen (vakantie en atv), met overuren aan te vullen tot 40,5 dagen.

Goed geregeld

Een collectieve zorgverzekering bij CZ. En een pensioenregeling bij Zwitserleven, helemaal afgestemd op jouw situatie.

Veel vrijheid in je werk

Een eigen werkbus met topgereedschap. En alle vrijheid in het uitvoeren van je werk.

Als monteur traprenovatie…

…maak je elke dag weer een andere klant blij met een mooie en degelijke trap. Je beschikt over een complete mobiele werkplaats met het beste gereedschap en alles wat je nodig hebt om goed en veilig te werken. Daarmee rijd jij zelf naar klanten - voornamelijk in de regio - en voer je alle werkzaamheden zelfstandig uit. De benodigde materialen haal je op bij ons depot in de regio. Afmetingen en werkinstructies heb je al ontvangen via je planningstool. Heb je hulp nodig of komt je er alleen niet uit? Dan staat er altijd een collega in jouw regio voor je klaar om te helpen.

Solliciteer nu

Wie ben jij

  • Afwisseling; daar houd jij van. De ene dag naar een klant in Amsterdam, de andere dag naar Utrecht of Rotterdam. Voor iedere situatie een oplossing op maat bedenken én realiseren. En van elke trap een unieke blikvanger maken.
  • Zelfstandig; Je vindt het heerlijk om met je mobiele werkplaats door de hele regio te rijden. Je werk van a tot z helemaal zelfstandig uit te voeren. Zaken als op tijd komen, netjes werken, je werkplek opgeruimd achterlaten, en je werkbus weer laden voor de volgende werkdag vind jij heel normaal.
  • Creatief; Elk gebouw en elke trap is anders. En elke klant heeft andere wensen en uitdagingen waar jij als monteur traprenovatie over mag meedenken. Geen probleem voor jou, want jij zet graag al je creativiteit in om voor elke situatie de beste oplossing te bedenken.
  • Klantvriendelijk; Jij hebt vaker gewerkt in de buitendienst en ervaring met klantcontact. Daardoor zorg jij dat je klant aan het eind van de werkdag blij is met zijn nieuwe trap. Ook als het niet helemaal gaat zoals de bedoeling was, weet jij dat netjes en vriendelijk op te lossen.

Hoe jouw dag eruit ziet?

Werken bij Steyl Montage

Als werkgever zorgen wij goed voor jou. “Werken in Steyl” noemen we dat. Dat begint al zodra je in dienst treedt: eerst leer je op onze StairCampus Academy de basis van het traprenovatievak. Daarna ga je met een ervaren collega mee naar klanten om de fijne kneepjes van het vak te leren.

Steyl Montage is een familiebedrijf met oprecht geïnteresseerde en betrokken collega’s. En dat merk je, ook al vertrek je elke dag vanuit huis en kom je vaker op onze depots in Gouda en Breda dan op ons hoofdkantoor in Weert. Als werkgever zorgen wij ervoor dat jij als werknemer centraal staat. Hoe? Door regelmatig contact met je te onderhouden, je te informeren over belangrijke zaken en met je mee te denken. Bovendien organiseren we een aantal keren per jaar leuke personeelsactiviteiten. We staan stil bij feestelijke gelegenheden en uiteraard staat de koffie altijd klaar voor je op ons hoofdkantoor in Weert! Een vrijblijvend gesprek en een kop koffie wanneer het jou het beste uitkomt? Maak dan hier een afspraak met onze recruiter.

Over Steyl Montage

Steyl Montage is het adres voor vakexperts op het gebied van traprenovatie. Met ons hoofdkantoor in Weert, en depots in Gouda en Breda werken wij voor klanten door heel Nederland. Vaak in opdracht van grote retailketens. Als onderdeel van de StairCampus, hét opleidingscentrum voor de traprenovatie, hebben wij alle kennis en knowhow voor het inmeten, vervaardigen en monteren van elke denkbare trap zelf in huis. Al onze vakspecialisten worden dan ook intern opgeleid.

Daarom kozen onze monteurs voor Steyl Montage

“Het allerbeste aan werken bij Steyl? Dat is makkelijk! Een eigen bus, alle vrijheid en je reistijd uitbetaald krijgen.”

“Ondanks de afstand naar het hoofdkantoor en ondanks het alleen rijden op de bus en monteren op de klus, voel ik mij onderdeel van een team. Er is onderling contact, er wordt uitgeholpen indien nodig en dan zijn er ook de bedrijfsfeestjes nog. Ik voel me hier goed!”

“Tijdens de eerste weken zat mijn hoofd heel vol met informatie. Je leert zoveel in korte tijd. Maar de manier waarop Pascal dat aanpakt is top! Hij heeft veel geduld en wisselt theorie en praktijk goed af en ik heb de eerste maanden als heel plezierig en leerzaam ervaren.”

Sollicitatieprocess

Vragen over deze baan? Of over werken bij Steyl Montage?

Bekijk wanneer onze recruiter Jeffrey beschikbaar is, plan een Zoom-gesprek in en stel al je vragen.

Naar de agenda
recruiter profile
Jeffrey

Recruiter

Door verder te bladeren of op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met het opslaan van eerste- en derdeparij cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij marketinginspanningen.

Privacy Verklaring